Klokker til kvinner har aldri vært stiligere!

Categories designKommentar

Klokker går aldri av moten, men tradisjonelt er de kanskje mest forbundet med menn. Derfor er det flott å se at dameklokker virkelig har blitt populære i nyere tid. Og da mener vi ikke bare de små, diskré metallarmbåndsurene vi kjenner fra håndleddene til bestemødrene våre, men store, prangende, godt designede klokker i alle slags utførelser. Endelig har klokkeutvalget til dame tatt seg skikkelig opp!

Ta stilen til nye høyder

En skikkelig fin klokke kan virkelig løfte ethvert antrekk – uansett hvor hverdagslig det måtte være. En relativt enkel klokke med skinnreim à la Daniel Wellington, for eksempel, er akkurat passe androgyn. Dermed passer den perfekt for å tone et superfeminint antrekk noe ned. Vi elsker også en brun skinnreim til en pastellfarget mohairgenser! Du finner et enormt utvalg dameklokker på nett. Alle prisklasser, farger og materialer du kan tenke deg venter rett under fingertuppene dine!

Stylingtips

Klokker er perfekt for overgangsårstidene høst og vår. Om sommeren kan det kanskje bli litt varmt og svett å gå med klokke hele tiden, og om vinteren kan det bli upraktisk i forbindelse med hansker og votter. Men om våren og høsten kan du virkelig la klokka skinne!

En mørk eller brun skinnreim er nydelig og klassisk om høsten. Om våren føler vi oss gjerne litt mer lekne – da er det fresht med en stilig pastellfarget reim eller kanskje en skinnende blank og eksklusiv klokke à la Breitling. Uansett trår du ikke feil med en klokke på håndleddet.