Hva skal du tenke på når du velger herreklokke? Dette er designtipsene

Categories klokke designKommentar

Når man skal velge seg en klokke finnes det så ekstremt mye å velge mellom. Spesielt om man kjøper klokker på nett kan det bli litt overveldende. Det finnes så mye forskjellig, og så mange forskjellige leverandører. Det er ikke bare én herreklokke og ferdig med det. Det finnes kronografer, gullklokker, digitaklokker med pulsmålere og mye, mye mer – her må man med andre ord ta noen vanskelige avgjørelser!

Klassisk eller sporty?

Én måte å snevre inn søket litt kan være å tenke over hvorvidt man vil ha en klokke som er mer klassisk, eller sporty. Begge klokkestiler kan brukes i alle sammenhenger. Det finnes elegante sportsklokker, og klassiske klokker med sportsfunksjoner, men det er ofte sånn at man har gjort seg noen tanker om man heller vil ha en elegant gullklokke som, for eksempel, står i stil til en dress, eller om man vil ha en hipp digitalklokke, som for eksempel en Casio G-shock!

Ikke glem fargene!

Med herreklokker blir det fort mye snakk om merker. Det er «Rolex ditt og Breitling datt», liksom. Men, husk også på at farger er vel så viktig som hvilket merke en klokke er! Er det en farge som du synes passer godt til din hudtone? Liker du varme farger eller kalde farger? Går du, for eksempel, mye med blått kan det være spennende å tenke at man skal finne en klokke som står litt i kontrast til fargen, eller matcher den på en fin måte.