Resepsjonsdisker for bedrifter og hoteller

Categories designKommentar
resepsjonsdisk

En moderne resepsjonsdisk med belysning som tar imot dine besøkende er av stor betydning for førsteinntrykket. Bruker du en brukt, billig og for liten resepsjonsdisk, vil dine besøkende få en dårlig opplevelse allerede før du eller kollegene dine har rukket å få den første kontakten. Det er lurt å først investere penger i resepsjonsdisken og kanskje starte med litt billigere designprodukter for resten av virksomheten. Start med det første kunden ser – resepsjonen!

Designede resepsjonsdisker

Det er mange forskjellige resepsjonsdisker å velge mellom. Alt fra luksuriøst italiensk design til litt enklere disker fra Ikea. Når det kommer til design, er det lett å sette seg inn i farger. Det er mulig å kjøpe billige disker i standardfarger, men har du en gjennomtenkt designprofil kan det hende du ønsker resepsjonsdisken din i selskapets fargeskala. Det blir ofte dyrere om du ønsker spesielle farger. Alternativet kan være å kjøpe en disk i standard farge og deretter få den malt av et lokalt malerfirma.

resepsjonsdisk

Laminat og folie

Om du vil kan du også lime på laminat og laminat finnes i mange forskjellige mønstre. Det er ganske vanskelig å påføre et ekte laminat så det kan være verdt å spørre en snekker om hjelp. Et annet alternativ er å legge på et plastlaminat. Også her er det mange forskjellige mønstre og det trenger absolutt ikke være ensfarget, men det kan være imitasjoner av tre, metall eller gummi. Den kan gnistre, ha en speileffekt eller vise holografiske mønstre. Du kan også trykke ditt eget mønster på en plastfolie. Husk at det er veldig stor forskjell på kvaliteten på folier. Biltema og Ikea er gode på mye, men skal du kjøpe folie til resepsjonsdisken din bør du kjøpe fra store firmaer som ikke driver med annet enn folie.

Hvordan bygge din egen resepsjonsdisk?

Er du nevenyttig kan du selvsagt bygge din egen resepsjonsdisk. Men når det kommer til belysning, heving og senking av benken samt maling eller foliering, blir det straks litt vanskeligere. Et alternativ er å kjøpe en skikkelig god brukt resepsjonsdisk og deretter pusse den opp. Da kan du få en skikkelig solid disk til en billig penge.

Kan en resepsjonsdisk være ergonomisk?

Selvfølgelig kan det være det. Og det er også viktig hvis du og dine ansatte skal jobbe i skranken hele dagen. Hele eller deler av disken kan heves og senkes. Leggeflater skal være godt dimensjonerte og tilpasset virksomheten du driver. Husk: En glad og fornøyd resepsjonist utstråler en positiv energi som smitter over på dine besøkende.