Klokker og klokkedesign for alle og enhver

Categories klokke designKommentar

En klokke er noe vi investerer i eller gir bort ved viktige anledninger. Det er opplevelsene og følelsene vi knytter til dem som har verdi for oss etter som årene går. Dette gjelder spesielt for klokker vi har fått av en person som er viktig for oss.

Vi har sett scenene i filmer og vi har lest om det i litteraturen, nemlig den viktige klokken en karakter har arvet etter sin døde far, eller fikk med seg ut i krigen. Klokker er forbundet med følelsene våre, og det er vel derfor de har overlevd, i aller beste velgående, både smarttelefoner og andre digitale duppedingser. Derfor er det viktig at klokkedesignet passer til den personen du skal gi klokken til. Du kan søke etter smak og behag eller merke, og det samme gjelder når du skal kjøpe en klokke til deg selv.

Hva er godt klokkedesign?

En godt designet klokke er jo først og fremst en klokke med et solid urverk, men utseendet er også veldig viktig for mange. Den perfekte klokken finnes for alle, man må bare vite hvor man skal lete. Noen er ute etter en klokke som passer til alle anledninger, og har kanskje bare tenkt å ha én klokke. Og så har du dem som nærmest har en klokke til hvert antrekk. Det er det vanligvis smak, interesse og lommebok som avgjør, og det gjelder både kvinner og menn.