Tips til fotokunst i hjemmet

Categories fotokunstKommentar

Det er viktig med kunst på veggene. Bilder løfter helhetsinntrykket i et rom, og kan være alt fra et provoserende statement til et vakkert sted å hvile blikket på. Fotokunst går aldri av moten og er prisgunstig i forhold til mye annen billedkunst. I tillegg er det enkelt å bestille på nett, og du kan som regel også velge format så du vet at bildet vil passe perfekt på nettopp din vegg. Du kan browse z-design for flere tips når det gjelder design og foto.

Motiv – hva bør jeg velge?

Nå når vi har etablert hvor viktig det er med kunst på veggene, er det på tide å tenke på motiv. Hva passer best for deg? Hva er det lurt å tenke på hvis man skal gi fotokunst i gave? Klokker til dame og klokker til menn av forskjellige slag er alltid en hit. Hvis du er ute etter en gave til en slektning eller partner som er advokat eller CEO, kan det for eksempel passe bra med et svart/hvitt-foto av en executive klokke.

Hvis du har en helt spesiell klokke i livet ditt, kan det kanskje til og med være aktuelt å forevige den med et fotografi? På z-design finner du guider som hjelper deg både med å sette deg inn i fotokunst og som gir deg tips når det gjelder godt design.

Finn bilder av klokker på nett

Hvis du har lyst til å pynte opp hjemme med et kult fotoprint av for eksempel en dameklokke, finnes det flere steder der du kan laste ned gratis bilder av klokker på nett. Da er det bare å sende inn bildefilen (pass på at det er så høy oppløsning som mulig) til en nettside som printer og sender bildet hjem til deg. Lett som en plett.